Lissewege (Lissewege)
 

  Foto: het "Lisseweegs Vaartje" in het centrum van het dorp


  start  > nederlands > europa > belgiė > lissewege > info
 

» Eten in Lissewege

» Overnachten

» Uit in Lissewege

» Vaste evenementen

» Onze-Lieve-Vrouwekerk
» Ter Doest abdij
» Volledig overzicht...

» Heiligenmuseum
» De Soete Paepe
» Volledig overzicht...


» Volledig overzicht...


 

Algemene informatie over Lissewege

Er geraken met de auto.  Het dorp ligt dicht bij Zeebrugge en ligt op ongeveer 12 km van het centrum van Brugge. Het is makkelijk met de auto te bereiken via de E403. Aangezien het dorp vrij klein is, is parkeren niet echt een probleem. Er is een parking naast de kerk en een andere naast het station.

Er geraken met de bus Met een lokale bus kun je er geraken vanuit Zeebrugge of Brugge maar je doet er wel een tijdje over (ongeveer 45 minuten vanuit Brugge). Alle info over de buslijnen kun je vinden op www.delijn.be 

Er geraken met de trein Als je niet over een auto beschikt, dan is de trein wellicht de beste optie. Er is een stop in Lissewege op de lijn Brugge – Zeebrugge en je doet er maar een kwartiertje over vanuit Brugge. Er is een trein ieder uur gedurende de dag. Het uurrooster van de trein kun je vinden www.belgianrail.be.

Zich verplaatsen in het dorp.  Lissewege is een klein dorp; te voet is de beste manier om het te ontdekken. Hou er wel rekening mee dat het ongeveer 1.5 km is van de kerk naar de abdij van Ter Doest.

Dienst toerismeDe dienst Toerisme bevindt zich in de oude pastorie van Lissewege, die zich achter de kerk bevindt. Adres: Oude Pastoriestraat 5.

Links.
- www.lissewege.be: website van de Lisseweegse Toeristische Dienst

 

KaartMap van de bezienswaardigheden in Lissewege en de andere deelgemeenten van Brugge.

 


» Hoe in Lissewege geraken
» Transport, tours, links,...

» Assebroek
» Brugge
» Dudzele
» Koolkerke
» Kristus Koning
» Lissewege
» Male
» Sint-Andries
» Sint-Jozef
» Sint-Kruis
» Sint-Michiels
» Sint-Pieters
» Zeebrugge
» Zwankendamme

 


 
 

© xplorengo.com. Het is niet toegelaten om tekst, foto's of illustraties te gebruiken, te kopiėren of te verspreiden in gelijk welke vorm zonder onze geschreven toestemming.  Alle foto's zijn van de hand van Hendrik De Leyn tenzij anders vermeld en vallen eveneens onder de wet op de auteursrechten.  [Contact information] [Privacy en cookiebeleid].     

[sitemap]