El Nido
 

Foto: toegang naar de Big Lagoon   


» Small Lagoon
» Big Lagoon
» Secret Lagoon
» Grotten
» Meer...


» Stranden
» Duiken en snorkelen
» Island hopping
» Andere activiteiten
» Meer...


Verborgen strand in de Bacuit Archipel
 

Diverse bezienswaardigheden en activiteiten in El Nido

Stranden.  Verspreid over de Bacuit Archipel kun je talrijke paradijselijke stranden met goudgeel zand vinden, en dit zowel op het hoofdeiland als op de kleinere eilanden.  Sommige zijn zo goed als verlaten en zijn de perfecte plek voor een pick-nick.  Een paar namen om je al te doen watertanden: Paradise Beach, Twin Beach, Snake beach, 7 Commando Beach, Secret Beach,... en sommige stranden hebben zelfs nog geen naam.  De standaard tours nemen hun gasten mee naar dezelfde stranden.  Met een privé tour kun je een plekje laten uitzoeken waar je het strand volledig voor jezelf hebt.

Duiken en snorkelenDe Filipijnen zijn een top duiklocatie.  In de Bacuit Archipel is toerisme trouwens begonnen met duikers die de onderwater schoonheid hier ontdekten.  Aanbevolen activiteit!

Island hoppingMet al die eilanden en hun verborgen schatten is "island hopping" de ideale manier om het beste ervan te ontdekken.  Niet te missen!

Andere activiteitenDe omgeving leent zich ook goed voor kajakken, trekking en klimmen.


Foto 1: Palmbomen
Foto 2: Bangka op een island hopping tour
Foto 3: Hersenkoraal
Foto 4: Clown fish
Foto 5: Zeester

 


» Hoe in El Nido geraken
» Transport, tours, links,..

 

© xplorengo.com.  Het is niet toegelaten om tekst, foto's of illustraties te gebruiken, te kopiëren of te verspreiden in gelijk welke vorm zonder onze geschreven toestemming.  Alle foto's zijn van de hand van Hendrik De Leyn tenzij anders vermeld en vallen eveneens onder de wet op de auteursrechten.  [Contact information] [Privacy en cookiebeleid]. 

[sitemap]