De Panne
 

  Foto: de dijk van De Panne      


  start  > nederlands > europa > belgië > de panne > info
 

» Overnachten

» Vaste evenementen

» De Nachtegaal
» Calmeynbos
» Oosthoekduinen
» De Westhoek
» Houtsaegersduinen
» Overzicht...

» Monument Leopold I
» Militair kerkhof
» Sint-Pieterskerk
» WOI sporen
» Tuinwijk
» Volledig overzicht...

» Trammuseum
» Nostalgisch Media Museum
» Scharbiellie
» Volledig overzicht...
 

 

Algemene informatie over De Panne

In De Panne geraken met de auto.  De badstad is makkelijk te bereiken via de E40/A18.  Er is een aparte afrit.  Via Adinkerke kom je dan in De Panne.  Als je van een andere Belgische kustplaats komt, kun je de N34 nemen die de kust volgt vanaf Knokke tot in Adinkerke.  

Er geraken met de treinHet station van De Panne ligt niet in De Panne zelf maar in het naburige Adinkerke.  Vanaf het station kun je dan makkelijk met de kusttram naar De Panne.  Het uurrooster van de treinen kun je vinden op www.belgianrail.be

Er geraken met de tram.  De kusttram loopt langs de volledige Belgische kust tussen Knokke (treinstation) en De Panne (treinstation Adinkerke) en is een makkelijke manier om je snel en zonder parkeerproblemen tussen de verschillende kustgemeenten te verplaatsen.  Alle info kun je vinden op https://www.delijn.be/nl/kusttram/index.html.

Dienst toerisme.  De toeristische dienst bevindt zich niet op de dijk maar wel aan één van de hoofdstraten.  Adres: Zeelaan 21.

Links:
- http://toerisme.depanne.be: website van de dienst toerisme
- www.depanne.be: website van de gemeente De Panne  

 

 

 


» Hoe in De Panne geraken
» Transport, tours, links,...

» Adinkerke
» De Panne

 


 
 

© xplorengo.com. Het is niet toegelaten om tekst, foto's of illustraties te gebruiken, te kopiëren of te verspreiden in gelijk welke vorm zonder onze geschreven toestemming.  Alle foto's zijn van de hand van Hendrik De Leyn tenzij anders vermeld en vallen eveneens onder de wet op de auteursrechten.  [Contact information] [Privacy en cookiebeleid].   

[sitemap]